Amber

View as Grid List
Sort by
Display per page

BUSH CARACTÈRE 12%1x75cl

BUSH CARACTÈRE REFERMENTÉE Werd in 2008 gelanceerd voor de 75e verjaardag van de Bush Caractère. Het is de Bush Caractère hergist in flessen van 75cl. Door de hergisting op fles ontstaat een uitzonderlijk mals en rond bier met een natuurlijke sluier met de typische smaak en aroma’s van het basisbier Bush Caractère. De schitterende gezeefdrukte fles en de champagnekurk verlenen de Bush Caractère Refermentée een uitzonderlijk cachet.
€ 6.50 incl tax

Helleketel 7% 1x33cl

Dit goudblonde bier met stabiele schuimkraag straalt één en al mysterie uit. De helderheid en lichte pareling creëren het magische effect. De exotische, hoppige en kruidige aroma’s zorgen voor de betovering, die kruidig, zoet en zachtbitter smaakt. Eruit ontwaken, doe je met een heerlijk droge, moutige nasmaak. Hocus, pocus, schol!
€ 2.50 incl tax

Troubadour Magma 9% 1x33cl

Het amberkleurige speciaalbier Troubadour Magma heeft het kruidige en hop-bittere karakter van een Amerikaanse India Pale Ale, maar wordt verzacht met de fruitigheid van een Belgische Tripel. Liefhebbers appreciëren de explosie van fruitige geuren afkomstig van de dry hopping.
€ 2.50 incl tax

Troubadour Magma Tropical 6,5% 1x33cl

Elk jaar brengt Brouwerij The Musketeers een éénmalig brouwsel op de markt waarbij één aspect van het brouwrecept van Troubadour Magma wordt gewijzigd. Na het variëren van de basisgrondstoffen mout, hop en gist of het toevoegen van houtchips in voorgaande jaren wordt de editie van 2019 in een tropisch jasje gestoken.
€ 3.00 incl tax

Orval 6,2% 1x33cl

Een jonge Orval, net uit de brouwerij, heeft een hoppig en verfrissend aroma en smaak, naast fruitige toetsen. Op een leeftijd van vier tot vijf maanden krijgt het een enorme schuimkraag. De fruitigheid ruimt plaats voor een zurigheid; bijna alle restsuikers zijn verdwenen. Vanaf zes maanden krijgt het door het samenspel van de gisten "wilde" (Brettanomyces-)karakteristieken en hints van melkzuur en citroenzeste. Wanneer het bier een jaar oud is, heeft het een droge bitterheid. Het bier kan hierna nog lang gehouden worden, maar zal aan hoppige frisheid verliezen. Het wordt aanbevolen het bezinksel met de gist apart te serveren.
€ 3.50 incl tax

Kerel Biere de garde 7,5% 1x33cl

Zeer moutig, veel caramel, complex karakter!
€ 3.00 incl tax