India Pale Ale (IPA)

View as Grid List
Sort by
Display per page

Session IPA 4,5% 75cl 10+2

Session Indian Pale Ale 4,5% werd gebrouwen met 2 soorten hop uit Poperinge! Aromahop: Cascade Bitterhop: Pilgrim
€ 59.99 incl tax

Bloemekei IPA 6.5%

Belgische rondere IPA. ​ Gebrouwen met: Gerstemout, Tarwemout. ​ Intensief koud gehopt met exotische hopsoorten voor mooie bloemige en fruitige aromas. Toetsen van litchi, pompelmoes, passievrucht
€ 2.50 incl tax

Jack's Precious Ipa 5,9% 6x33cl + glas

Een uitgesproken India Pale Ale met citrus , in balans en toch anders. Het is een verfrissende, lichte doordrinker met een zachte fruitige smaakt.
€ 22.50 incl tax

Kiss My Neighbour(s wife) 6,2% 1x33cl

Een spraakmakend bier, op elk vlak! De smaak is verfrissend met een lichtzurige toets. Een fijn detail: de flesjes hebben verschillende labels die gemengd in een krat zitten. Kies je voor "Kiss My Neighbour" of "Kiss My Neighbour's Wife"? Kiss My Neighbour - Kiss My Neighbours Wife
€ 3.50 incl tax

Super Noah 4,9% 1x33cl

Dit karaktervolle blonde biertje is een pleidooi voor de Belgische hop. NoAH staat immers voor “No American Hops”. De fijnste hopsoorten, allemaal in België geteeld, werden voor dit bier geselecteerd om een stevige maar zuivere bitterheid en een nobel hoparoma te bekomen. Het lage alcoholgehalte en de frisse hoppigheid maken van dit blondje een ideale dorstlesser met temperament. Toon u van uw meest chauvinistische kant en bestel met trots een Super NoAH op het terrasje tegenover de Amerikaanse ambassade. Cheers! Geur: Bloemige en licht fruitige hopgeur Smaak & Aroma: De aanzet is clean en moutig. Al snel wordt plaatsgemaakt voor de nobele hop aroma’s van de Hallertau Mittlefruh, de hoofdmoot is floraal. Een uit de kluiten gewassen nabitterheid kondigt de volgende slok al aan.
€ 3.00 incl tax

Golden Tricky 7,5% 1x33cl

De Golden Tricky is opgedragen aan een geestige geestelijke uit Oost-Vlaanderen. De Australische Ella is de enige hopsoort die in dit brouwproces gebruikt wordt. Laat u niet misleiden door haar exotische aroma dat de verwachting schept van een zoet bier. U zal immers merken dat een stevige nabitterheid het geheel mooi afrondt. Doe zelf de test en laat een boomerang van smaken door je keel glijden tot helemaal down-under. Geur: Mango, abrikoos, passievrucht Smaak & Aroma: Tropisch fruit en een lichte zoetigheid afkomstig van de Australische hop overheersen meteen. Dit versmelt al snel met sterk aanwezige doch mooi afgeronde bitterheid.
€ 3.00 incl tax