Witbier

View as Grid List
Sort by
Display per page

St.Bernardus Tokyo Blik 1x33cl

St.Bernardus Tokyo. Sounds familiar? Dat kan kloppen, want in 2012 lanceerden we inderdaad al een éénmalig brouwsel naar aanleiding van de opening van het eerste St.Bernardus thema café in de Japanse hoofdstad. Acht jaar na datum kan je opnieuw een St.Bernardus Tokyo proeven, mét een nieuwe receptuur! Voor het artwork van blik deden we een beroep op de jonge, Belgische illustrator Jonas Devacht. Het is een impressie van het Japanse nachtleven in de iconische straten van Kanda, de wijk waar ‘Brasserie St.Bernardus’ gelegen is. St.Bernardus Tokyo is een ongefilterd bier, gebrouwen met een flinke hoeveelheid tarwe en het bevindt zich ergens in het speelveld tussen een witbier en een saison. Kleur: St.Bernardus Tokyo is een ongefilterd, gouden bier met een imponerende witte schuimkraag.
€ 2.50 incl tax

White With Wheat 5% 75cl 10+2

Dit bier werd gebrouwen volgens een oud recept, hierbij gebruiken 35% Belgische tarwe!
€ 59.99 incl tax

FORT LAPIN BLANCHE 5% 24X33CL + 2 GLAZEN

Een typisch witbier van 5%. De toevoeging van de tarwemout zorgt voor een lekker verfrissende smaak.
€ 50.00 incl tax

FORT LAPIN BLANCHE 5% 1X33CL

Een typisch witbier van 5%. De toevoeging van de tarwemout zorgt voor een lekker verfrissende smaak.
€ 2.45 incl tax

ST.BERNARDUS wit 5,5% 1x33cl

St.Bernardus Wit is een traditioneel Belgisch, ongefilterd witbier. Het bier werd ontwikkeld in samenwerking met de legendarische meester brouwer Pierre Celis. Pierre Celis is de stichter en maker van Hoegaarden en op zijn ééntje verantwoordelijk voor de opmars van witbier in de jaren '50. St.Bernardus Wit onderscheidt zich door de aantrekkelijke goudgele kleur die verhuld wordt in een sublieme sluier om te resulteren in een authentiek Belgisch troebel witbier.
€ 2.50 incl tax

Space Cadet 5% 1x33cl

Dit is een bier om bij weg te dromen en uit het nu te treden. Het zachte, romige mondgevoel, afkomstig van de tarwe, brengt je in de wolken. Vervolgens neemt het hoparoma je mee op een reis langs zuiderse fruitmarkten vol abrikozen en vijgen, weelderige bloemenvelden en rijpe sinaasappelboomgaarden. De zwaartekracht van de alcohol is minimaal waardoor je het aan lichtsnelheid in je hemellichaam kan gieten zonder gewichtloos in je hoofd te worden. Geur: Kruidig met citrustoetsen Smaak & Aroma: Bij de start komen de klassieke witbier-smaken aan bod: kruidnagel en een tikkeltje rokerigheid. Al snel nemen de hoparoma's de smaak over. Mandarijn en abrikoos zwaaien de plak. De frisheid van dit bier wordt nog eens onderstreept door de stevige, maar gebalanceerde nabitterheid.
€ 3.00 incl tax