In de kijker

Orval 6x33cl

€ 18,00 incl. BTW

PROMO BEERBOX 12x33cl

12x33cl Mix Koelschip
€ 39,99 incl. BTW

Moeder- & Vaderdag Kaasplank voor 2 personen + 10x33cl bier

Voor 2 pers + 10x33cl bijpassende bieren, 500 gr heerlijke kazen van bij ons, vers brood en verse boter + noten en fruit
€ 90,00 incl. BTW

Orval 6,2% 1x33cl

Een jonge Orval, net uit de brouwerij, heeft een hoppig en verfrissend aroma en smaak, naast fruitige toetsen. Op een leeftijd van vier tot vijf maanden krijgt het een enorme schuimkraag. De fruitigheid ruimt plaats voor een zurigheid; bijna alle restsuikers zijn verdwenen. Vanaf zes maanden krijgt het door het samenspel van de gisten "wilde" (Brettanomyces-)karakteristieken en hints van melkzuur en citroenzeste. Wanneer het bier een jaar oud is, heeft het een droge bitterheid. Het bier kan hierna nog lang gehouden worden, maar zal aan hoppige frisheid verliezen. Het wordt aanbevolen het bezinksel met de gist apart te serveren.
€ 3,50 incl. BTW

Saison A l'Ostendaise 12x33cl

Artisanaal Belgische saison, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles, niet gepasteuriseerd, ongefilterd. Speciaal fruitig en behoorlijk kruidig van geur, prikkelend in de neus. Niet volmondig, wel uiterst smaakvol. Fruitig en sterk kruidig van smaak, met een erg aanwezige bitterheid die weliswaar nooit naar de voorgrond komt, maar wel immer aanwezig is. Hints van citrus, koriander en tijm op je tong. Erg droog van karakter, ook in de nasmaak, waarin vooral het kruidige blijft hangen. Kortom: een karaktervolle saison!
€ 29,99 incl. BTW

Dubbe's Beerbox 12x33cl

Support Your Local Music Scene Een mix van 12 bieren voor de fans Saison - IPA - Blond - Tripel - Stout - Dubbel - Black IPA - Quadrupel - Session IPA - Sour #loveoostende #8400Beer #koelschip
€ 29,99 incl. BTW

VADERDAG BEERBOX

€ 29,99 incl. BTW

BRLRS' BEERBOX 12X33CL

Support Your Local Music Scene. Een mix van 12 bieren voor de fans Saison - IPA - Blond - Tripel - Stout - Dubbel - Black IPA - Quadrupel - Session IPA - Sour #loveoostende #8400Beer #koelschip
€ 29,99 incl. BTW

Session IPA 4,5% 12x33cl

Zacht gemout en vooral perzik fruitig van aroma, met een vleugje hop ook in de neus. Niet volmondig, rijk van smaak. “Donker” van aard, geroosterd en uiterst droog gehopt van karakter. Zacht fruitig ook op de achtergrond. De bitterheid komt traag opzetten maar beheerst de nasmaak, echter steeds best toegankelijk en lekker, een aangename en dorstlessende doordrinker.
€ 29,99 incl. BTW

Winter Is Coming 8,9% 12x33cl

€ 29,99 incl. BTW

Harlekijn Venetiaans Blond 6% 12x33cl

Beschrijving: Belgisch speciaalbier, artisanaal venetiaans volmoutbier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Ingrediënten: Gerstemout, hop, gist, water. Zacht gemoute en licht fruitige geur, eerder zacht parfum voor de rest. Flinke pareling aanwezig, vooral fruitig van smaak, met een zeer licht zoetige toets, een vrij volle afdronk en een zeer zacht bittere, half droge nasmaak.
€ 29,99 incl. BTW

Shore Shot Beerbox 12x33cl

3xTripel 3xDubbel 3xIPA 3xSaison
€ 29,99 incl. BTW

Brouwerij 't Verzet 20x33cl + 2 Gratis glazen

Ontdek dit pakket, een mix van hun heerlijke bieren.
€ 50,00 incl. BTW

PAASBEERBOX Boskeun 9% 2021 20x33cl

Boskeun, in Esen gemaakt als opvolger van de Stille Nacht, is een lentebier. Het is een krachtig bier met een specifieke smaak en aroma. Aan de kenners om bessen, zoethout, droge bladeren, vanille, chocolade en nog zoveel meer te ontdekken in de smaak, de nasmaak en het aroma. TWEE JAAR HOUDBAAR Het recept bevat bleke mout, Poperingse Golding hop in bellen, biologische rietsuiker, zuiver oerwater, hoge gisting, gisting en nagisting in de fles. Alle bieren van De Dolle Brouwers zijn niet-gefilterd, niet-gepasteuriseerd en met nagisting. Dit bier heeft 9 procent alcohol per volume. Aangezien Boskeun een Paasbier is, raden we aan om het geen eeuwen te laten marineren, maar ze alleszins binnen de twee jaar te consumeren. En ze koel en donker bewaren. Bij de botteling 2020 zijn donkergroene capsules gebruikt, zodat die makkelijk te herkennen is. UNIEKE NAAM VOOR EEN UNIEK BIER Boskeun is de bijnaam van Jo, één van de broers Herteleer. Toen de twee broers alweer slaags geraakt waren (spelen of vechten: wat is het verschil?) had Jo een wonde aan zijn bovenlip. Dit was voldoende om hem de bijnaam Keun (een hazenlip) te geven: het Boskeun was geboren.
€ 50,00 incl. BTW